Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Казвам се Христиана, родена съм през пролетта на 1994 г. Kогато се занимавам с неща, които обичам, цъфтя. Писането е едно от тях и съм щастлива, че към момента имам немалко полета за изява на нестихващите ми мисли."

Това е Христиана Демирева - новата участничка в проекта ни за млади автори "Генерация Z". 

Завършила е  бакалавърска степен по „Международни отношения", която е надградила с магистраструра по „Управление на конфликти". Занимава се с външнополитически анализи в Института по политики и устойчиво развитие и www.worldreview.com.

"Сериозността на материята балансирам с любимото си занимание – четенето, но на художествена, ненаучна литература. Тя, за разлика от сухите дебели учебници, разкрива цялата пъстрота на живота. Пътуването пък дава възможност на практика да се докоснеш до различието на чуждите култури и на едно микрониво да опознаеш международните отношения, затова под леглото винаги държа куфар, готов да отпътува нанякъде", казва Христиана.

От опита си досега тя смята, че мeждународните отношения не са много по-различни от междуличностните такива, а един конфликт може да има интегративна функция, ако бъде приеман с повече разбиране.

Христиана е участвала в няколко обменни проекта и тренинг курсове по програмата "Еразъм" в Литва, Турция, Хърватия, както и у нас, свързани с опазване на околната среда и човешки права.
 

"Не изпускам възможностите, които динамиката на днешния свят предлага, а разнопосочността на интересите ми опитвам да събера под общ знаменател – писането", казва младата авторка.

Коментари

Ццццц

"Занимава се с външнополитически анализи в Института по политики и устойчиво развитие" Откога току що грабнал дипломата милениал с нула практически опит и цели 25 години живот очевидно изцяло на гърба на мама, тати и техните познати събра акъл да ни съветва? Жороатанасовчетата от ИПИ с техните плоски щуротии не стигат ли?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.