Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шефът на комисията по културата на парламента Вежди Рашидов предположи, че в един момент Бойко Борисов може би ще се оттегли като официален лидер на ГЕРБ, защото е разумен като Ахмед Доган. От няколко години Доган е почетен председател на ДПС.

"Чувам го напоследък хвърля едни хубави изречения - път на младостта, явно той е разумен човек, ще намери границата, за да може като Доган в един момент - да има влиянието, но да може по един елегантен начин да подготвя кадри", обясни Рашидов пред БНТ.

"Аз мисля, че е достатъчно умен и разбира, че има смяна на поколенията", добави той на въпрос, дали Борисов може да се оттегли след трети мандат.

Според Рашидов Доган се е отдръпнал навреме и е оставил едни по-млади хора да въртят колелото, но без да го изпуска, защото все пак то е негово.

"Смятам, че той е разумен и ще влезе в тази схема", допълни депутатът от ГЕРБ.

Рашидов заяви, че "Бойко е уникален случай и ще остане в историята".

"Лично аз го познавам от много години, той порасна много бързо, стана голям политик и държавник", убеден е Рашидов.

Според него, премиерът има природен талант да работи на една вълна с хората и затова е така обичан.

"Хората го разбират, на една вълна са. Наблюдавал съм го в уникални ситуации, не искам да го хваля, но той е историческа личност", каза още Рашидов.

Според него Цветан Цветанов е трябвало малко да спре с апартаментите.

"Незаменими хора няма, имал съм проблеми с Цветанов, не сме си говорили с години, когато бях министър. Партията е на премиера Борисов, той я изгради и той е лидерът. Все едно чирак да вземе решение. Цветанов бе организиран човек, не може до вчера да го е имало и всички да са сервилни, а днес все едно не съществува. Не бих се месил в партията, но не мога ли да стисна ръката на човек, с когото сме работили години", коментира Рашидов.

Коментари

мултаци, мутри,

пирамиди, фараони, избиратели милиони. куче влачи рейс, диря нема, ей.
Калина Христова's picture
Калина Христова
Трайчо Костов

за съпартийците

Всички тези хора са роби(гяу(е)рбери, комунисти или патреоти. Роби на Селския от Дръндар. Това го каза не някой друг, а техният съпартиец и съмишленик Вежди. Нека си припомним неговите думи още веднъж: "Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му ... Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост... Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват? Няма медии. Аз оня ден се обаждам на Валя Велева и казвам – искам да направя интервю, а тя казва: О, моля ти се, недей. После звъня в "Стандарт" на Славка Бозукова, нарочно го правя... Петьо Блъсков изцяло се е продал. Останаха "Дневник", "Капитал", в. "Сега" - така останаха независими, но те ще ги задушат. По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той – на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар, то ебал съм ви циганската нация, на 1300 години, - това го напишете, ама няма да посмеете. "

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.