Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мълния удари мъж, разхождащ кучето си снощи, съобщи БНТ.

Инцидентът е станал малко след 8 ч между блоковете в ж.к. "Люлин" 6.

На място е имало очевидци, които веднага се обадили на линейка. Тя пристигнала за 8 минути и откарала пострадалия към "Пирогов", но той починал точно преди да бъде вкаран в Противошокова зала.

Кучето на мъжа е било закарано във ветеринарна клиника, но също не е оцеляло.

Катя Сунгарска, говорителка на "Пирогов", коментира пред БНТ, че пострадалият е бил в изключително тежко състояние.

"Ударът е бил изключително тежък. Аз не съм чувала такова нещо да се случва в града, но за съжаление винаги има първи път", отбеляза тя.

Гръмотевичните бури са опасни, но смъртните случаи през последните години са в големи открити пространства - язовири, високопланински места. В градска среда мълнии обичайно удрят къщи, които са снабдени с гръмоотводи.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.