Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Създадохме "Образование България 2030" с конкретни цели – да подобрим качеството на образованието в България. Работим до 2030 г. всички млади да завършват средно образование функционално грамотни, а поне 80% от наскоро завършилите да се реализират на пазара на труда. Стандартът на живот е висок там, където образованието е качествено. ГЕРБ е единствената партия, в която осъзнаваме това и поставихме образованието като основен приоритет, инвестирайки огромни средства за по-високи заплати на учителите, по-модерни класни стаи и училища, по-малко отпаднали деца от училище и подобряване на уменията и имиджа на учителската професия.“

Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с учители и директори в Горна Оряховица на 16 май 2019 г.

Ева Майдел е инициатор и съосновател на първото по рода си в ЕС сдружение „Образование България 2030“, в което публичен, частен и граждански сектор работят успоредно с правителството за качествено образование и преодоляване на недостига на кадри.

За четирите години на съществуването си сдружението допринесе за това темата да е приоритет номер едно на правителството, да има близо 2000 ученици, обучени на уменията за успех на XXI век в рамките на кмпанията „Научи ме да умея“, да има изготвени три ежегодни мониторингови доклада, с които се измерва развитието на образованието.

"Образование България 2030" участва с позиции в работните групи за промяна на закона за образованието и да организира ежегодно най-голямата конференция за образование в България.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.