Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Някои от най-големите имена в българския футбол и спорт отдадоха почит на починалия преди два дни бивш играч на националния отбор и "Левски" Александър Костов. Бившото крило почина на 81 години.

На поклонението, редом до легенди на "Левски" като Кирил Ивков, Стефан Павлов-Фифи Перото, Наско Сираков, Пламен Николов, Емил Спасов, Даниел Боримиров и т.н., беше Димитър Пенев. А също така олимпийският шампион по борба Петър Киров.

Бившият служебен премиер Стефан Софиянски и доскорошният собственик на "сините" Тодор Батков също се простиха със Сашо Костов. Те си припомниха, че освен голям футболист, той е бил прочут и с чувството си за хумор дори в най-тежките моменти на терена.

Имаше десетки венци от клубове, организации и т. н. При изнасяването на ковчега от столичен храм имаше аплодисменти.

 

 

„Лошо е, че имаме много такива тъжни дни в последните месеци. Загубихме една от най-харизматичните, най-усмихнатите фигури не само в историята на "Левски", а и на националния отбор и в българския футбол въобще. Той записа името си със златни букви, така че то ще пребъде", каза Наско Сираков пред репортери.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.