Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицаи от София и Самоков спряха боеве с питбули и задържаха над 50 души близо до Пачарево. Акцията на полицията е проведена в местност над язовир "Искър", съобщиха от ОДМВР-София, цитирани от бТВ.

В изоставена панелна постройка, част от бивш пионерски лагер, са открити две дървени арени за провеждане на незаконните боеве, а около тях е имало паркирани коли с регистрация от различни области на страната.

Според бТВ задържани са общо 58 души и 9 кучета от породата питбул. Кучетата са предадени на служители от Столичното общинско предприятие "Екоравновесие".

На местопроизшествието са извършени огледи. По случая е образувано досъдебно производство.

Един от задържаните - жител на Самоков, пък изхвърлил пред полицейските служители кутия с около 4 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана. По този случай също е образувано досъдебно производство.

Коментари

true lies's picture
true lies
truelies

изроди

заслужават да ги пуснат на питбулите на равни начала - как ги е майка родила. тва по-гнусно животно от човека няма.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.