Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съседите на председателя на антикорупционната комисия, не са давали съгласието си на 200- квадратната тераса, която според Пламен Георгиев е обща собственост на кооперацията, да се строят чардаци, барбекюта или сауна, показва репортаж на бТВ.

За момента не е ясно и законно ли са построени обектите или не. По искане на телевизията Столичната община в момента проверява законността на построеното. Обектите са изграждани преди Георгиев да купи жилището си.

Преди дни шефът на КПКОНПИ не пожела да отговори колко души ползват въпросната тераса. Отговорът на въпроса е николко, според съсед на шефа на антикорупционната комиси, чиято анонимност е запазена в тайна.

"Никой няма достъп до покрива горе и съответно не можем да го ползваме, като обща част. Ако опитаме ще прекрачим закона, за да влезем през нечие чуждо жилище и няма как да стигнем до там", разказва съсед на Георгиев.

Единственото стълбище във входа води до вратите на апартаментите и не извежда на общата тераса. Същото важи и за асансьора.

Живущите в кооперацията не помнят да са подписвали документи за строежи върху терасата.

"Доколкото знам никой не е разписвал и никой не е давал съгласието си за изграждане на каквото и да било, различно от покривна тераса", допълни съседът на Георгиев.

Освен със съсед от висшите етажи на властта, живущите в сградата се сдобиват и със знак, забраняващ спирането и паркирането отпред. Казват, че ги глобяват редовно. Въпреки подписката и молбите към общината за премахването му, знакът е там и до днес. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.