"Страхливият краде само веднъж, наглият краде всеки ден." - Цветани Балконе #Цецо600

Този афоризъм на известния специалист по апартаментни въпроси Цветани Балконе е цитиран от Иван Червенков. Мисълта е онагледена и с колаж, на който шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев държи в едната си ръка нАтурален акт за тераса и сауна, а в другата - потрет, който поразително прилича на подалия оставка като шеф на ПГ на ГЕРБ, но все така зам.-шеф на управляващата партия и на председател на предизборния щаб Цветан Цветанов, но носи името Цветани Балконе.

Новият епизод от сагата "Апартаментгейт", в която устремно навлезе като централен персонаж шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев със своята сауна и тераса от 185 кв. м, която ту е негова, ту не е (според нуждите на случая в различните документи), създаде нова вълна на колажи и интерпретации в социалните мрежи. 

Във вторник шефът на КПКОНПИ отговори на журналистически въпроси без да даде нито един конкретен отговор, като рефренът му беше, че няма да се обяснява. "Аз няма да се обяснявам", повтаря Пламен Георгиев, хванат по...лилави гащи (бански, Банкси?) на стената на Валдес Радев във фейсбук.

"Банкси, ама Костюмм", добавя Veselin Vasilev

"Пацо балкона както е известен в някои среди:
"Няма да се обяснявам повече" 
Начи, тва е реплика, която е допустима и разбираема, когато се прибираш кьоркютук пиян в 04.30ч. сутринта с червило по ризата...... и то ако само ако не си успял да фокусираш чугунения тиган в ръцете на жена си.
Когато получаваш заплата от данъкоплатците подобен отговор е @@@@@@@
Нищо де, пацо е млад ще излезе запазен.... ", реагира Николай Хаджигенов.

 
Във фейсбук бързо се появи и "събитие" - "На сауна при Пламен Георгиев".
Ето и "разкрития" за "заплахите" срещу Пламен Георгиев, който във вторник се появи с охрана от четирима от НСО. И как подчинените на шефа на КПКОНПИ евенуално ще разглеждат неговия казус.
 

"Оставаме" е надписът на следващия колаж. А актуалното питане - след като се видя как Цветанов "си тръгва",  е: "Остава ли Пламен Георгиев?".