Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на БФС Борислав Михайлов разпространи официално изявление на официалния сайт на централата по повод шумотевицата покрай селекционера на националния отбор Петър Хубчев.

Часове преди мача с Косово (1:1) от евроквалификациите медийна публикация прати треньора начело на "Левски" още от този уикенд, а за негов заместник бе посочен Красимир Балъков.

Според Михайлов селекцията ни си има наставник и това е Петър Хубчев, а неговото оставане на поста не е било поставяно под съмнение нито от ръководството на БФС, нито от самия Хубчев, се казва в декларацията.

Така Борислав Михайлов все пак реагира, макар и със закъснение. При завръщането от Косово той и селекционерът отказаха да говорят по темата пред репортерите.

Покрай мача в Прищина изявления с отричане на информацията даваха членове на Изпълкома на централата като Йордан Лечков, Емил Костадинов и т.н. От името на "Левски" пък също имаше опровержение - от страна на изпълнителния директор Павел Колев.  

Вижте позицията на Борислав Михайлов:

"Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова – а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни. 

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока.

Борислав Михайлов
Президент на БФС"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.