Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"ГЕРБ за мен е кауза, оставам лоялен към премиера.”

Това заяви Цветан Цветанов при пристигането си от САЩ. Той каза, че вече има готово решение за това как да постъпи в разгара на скандала с имотите на властта.

"Съпругата ми вече го знае, предстои да го разбере и премиерът", каза Цветанов.

И допълни:

"Винаги когато съм водил някакъв политически разговор и има някакви дебати, първо изчиствам със страната, с която трябва да говоря, и след това правя публични изявления."

Според него скандалът с апартаментите на властта е "добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които съм правил през всичките тези години". 

Цветанов отрече съмненията, че т. нар. законова "поправка "Артекс" е свързана с изграждането на кооперацията, в която той си е купил апартамент. Според него аферата с имотите няма да повлияе на евровота на 26 май.

"Смятам, че всички сме разумни хора. Всеки може да си направи изводите какво се случи и защо се случи", каза още Цветанов. 

Коментари

В Т's picture
В Т
ВТ

Решението!

Пръдвам звучно! А, ама то си миришеше и преди! :(
Боко Тиквето's picture
Боко Тиквето
ГЕРБСПДПС

ДПС ни пороби

Цецо много евтино човече излезе Цецо и много видно клекна Цецо. А Цецка правосъден министър борещ корупцията още по-евтика излезе и тя от видно по-видно клекна, че демонстрира и некомпетентност по материята. Какво да кажем за мултака Рашидов - за него медиите мълчат. А за човечето председател на Антикорупционната комисия окрило стотици хиляди? За всеки с малко мозък е ясно какви се назначават и докъде е стигнала бдителността им. Ех народе колко си слаб и изнасилен..
Боко Тиквето's picture
Боко Тиквето
ГЕРБСПДПС

ДПС ни пороби

*Укрило
Боко Тиквето's picture
Боко Тиквето
ГЕРБСПДПС

ДПС модел 2019

Крадци борят корупцията :D

ГЕРБЕРАСТИЯ!!!!

Днес за троловете няма оправдателни опорки от Митя само нареждане за цъкане на минусчета
 's picture

смехурко

Всичко е измислено

К. Мишев предлага следното решение: Цветанов връща апартаментите (без един), Нинова -Техноимпекс и един от закупените апартаменти през годините, а Доган - ТЕЦ Варна и Сараите.

Показателна е анкетата до

Показателна е анкетата до коментарите. Най-много са гласовете за старите ,проверни емпирично, резултати от скандали - 34 %. Махат юнаците от тези постове и ги назначават на по-престижни такива = повече привилегии, власт и пари. Най-забавен е антикорупционерът ! Особено на фона на цирк "Иванчева" ... Същата поговорка - Кой каквото прави,на себе си го прави - важи и за темповете, наложени от обстоятелствата. За да се заглуши поредния голям /в другата цивилизация ,ако изобщо бъде допуснат такъв, би бил грандиозен/ скандал се "изстрелват" няколко по-малки. Предвид по-бързите обороти в другата цивилизация, темповете стават такива,че дори и обикновен или малък скандал може да обърне колата на властопритежателите. Какво ги спасява? Ами, липсата на алтернатива. Алтернативните бягат от територията , а тези от тях,които още не са го сторили, не се намесват. Безполезно е, защото мат'риалът около ББ и останалите властопритежателски кръгове не стават за истинска работа. Истинска = покриваща изискванията на основното значение на думичките власт, управление, съдопроизводство и по-общите - конструктивност на мисленето, истинско образование и доказани резултати в основните дейности на този вид образование и т. н., и т. н.. Така отново и отново апартаментите като брой и цени са си само онази повърхност,която ни позволяват да видим.
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

колко

никнейма имаш?
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

ще

остане лоялен, иначе ще го подхванат неговите.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.