Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В писмо до медиите Националната асоциация на строителните предприемачи изразява тревога от публичните дискусии за имотните сделки на определени политици, съобщава БНР.

"Категорично се противопоставяме на опитите акцентът на обществения дебат да се измести от същността на проблема върху производителя, създал продукта на сделката", посочват още от бранша, визирайки строителната компания "Артекс", продала на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и др. имоти на ниски цени.

"Считаме за недопустимо в големи политически битки да бъде въвлечено едно от малкото останали производства, създаващо работни места, внасящо в бюджета приходи и създаващо национална стойност!", допълат от асоциацията.

От браншовата организация посочват, че подкрепят прозрачността, законността, етичността и подчертават, че за тези принципи се грижат съответните държавни органи. Допълват и че заради конкретни имотни сделки се създава негативно отношение към цялата гилдия.

Коментари

Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

Оооо

не с този хленч. Не става дума да удар върху бранша, а за това че корупцията прояжда и политиката и бизнеса. Т.е. направо държавата. Става дума за закони еднакви за всички.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.