Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Почти 36 000 читатели на сп. Metal Hammer са гласували в анкета и резултатът е окончателен – Master Of Puppets от едноименния албум на "Металика" от 1986 е най-великата песен, която групата някога е създала. Това съобщава zrockradio.bg, а ние да напомним, че Master... е апогеят в творчеството и последният албум с покойния басист Клиф Бъртън.

Участницте в анкетата са могли да избират от повече от 150 песни от каталога на бандата, но с близо 10% от всички гласове, Master Of Puppets печели първото място. На второ място се подрежда сингълът One, а Fade To Black (пак от годините с Клиф - 1984 г., б.р.) оформя челната тройка.

Вижте пълния Топ 50 на читателите на Metal Hammer.

Наскоро "Металика" обяви трета част от турнето си WorldWired, която ще се проведе през тази година. 25 стадиона ще посрещнат легендите между 1 май и 25 август, а специални гости на сцената ще бъдат Ghost и Bokassa.

 

 

Коментари

Най- великата им песен

Seek and destroooooooooooy!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.