Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не се чувствам изолиран от БСП, заяви днес лидерът на ПЕС Сергей Станишев, а хората в левицата имали позитивно отношение към него, въпреки че от години не е водач на партията.

Снимка Веселин Боришев

"Говорим си като приятели, като другари", заяви той.

Според него по въпроса за листите за евровота трябва да се остави левицата "да си извърви своя път".

"Партията ни е мъдра и опитна. Трябва да има логика в процеса, да видим крайния резултат. За мен да стана евродепутат не може да бъде самоцел."

Възможно е на предстоящия евровот Станишев да не е лидер на листата, какъвто бе през 2014 г. 

Според него БСП има шансове да спечели евровота, ако се мобилизира добре. И то защото управляващата коалиция постоянно създавала скандали.

"Това създаде усещане, че страната тъпче на едно място и затъва в блато“, поясни лидерът на ПЕС. "Има нужда от промяна. Това е шанс за БСП да бъде тази промяна."

Предсрочните избори не са изключени, добави той, но трябва да има ясни критерии с кого ще си партнира БСП след тях.

Коментари

 's picture

godo1952

Калин

Къде в Европа остана левица ?
 's picture

godo1952

Петър

Това потомствено червено водорасло за какво братство и свобода говори, когато самото то произлиза от недрата на една престъпна комунистическа партия, затънала в кръв и престъпления ! Тя е известна именно с това - потъпкване на всякаква свобода . Измъкнаха си задниците на Запад, големите "русофили". Калфин, жена му, дъщеря му, всички са в Западна Европа. Не са в Ростов на Дон,нито пък на Нинова синът и работи в Челябинск. Той пък работи в САЩ. Измъкнаха си червените задници на Запад, а тук червения планктон пее на Бузлуджа " Партизан за бой се стяга". Търсят полезни идиоти по села и паланки да гласуват за тях. Социалистите -милионери лъжат бедните духом, че ще правят лява политика. Такива като Гергов, Банев, разните Ветковци и Бенчовци ще правят "лява политика". Простотията е голямо зло, тя причинява най-големите поражения на един народ.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.