Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ВОЙВОДИново

Защо трябва да има бит военен, за да се заговори за незаконни постройки и ц*ганска престъпност?!

Не може ли да не се допуска строеж, а ако вече се е случил, да се отстранява своевременно?! А и в такива случаи се сещам, че в Криводол и Игнатиево има огромни махали със скъпи ц*гански къщи, построени с пари от престъпност, където никога не видях бунт, Каракачанов, Джамбазки, Сидеров или Симеонов.

Защо?! Все не им стига време да ми отговорят.

Нищо, де. Годината на изборите започна. Време е за дърпане на чувствителни струни. За съжаление това не се нарича намиране на решения. По казуса в пловдивкото село съвсем старомодно отбелязвам, че традиционно (вече) липсва обикновената фактология или отговорите на основните въпроси в журналистиката - кой, кога, как, защо. Кога и как се срещнаха военният, който шофира колата си и двамата пешеходци. По какъв повод спира колата, защо шофьорът слиза от нея и как става сблъсъкът?

Имало запис, но бил само в частта с побоя. Странно е, че липсва началото. Но това вече са въпроси, които никой не смее да зададе, защото “уроците” са научени. А журналистиката е отстъпила на нещо друго. Там е страхът. Да не те посочат за враг на народа.

Ясно е, че вместо да се пита за купените български гражданства и скандала, който стигна до Европейската комисия с публикация от вчера, Каракачанов с радост говори за ц*ганите. Разбирам го. Тези срещу него не ги разбирам.

***сложих съкращение като превенция срещу блокиране за език на омраза. Често се случва, независимо от контекста на използваните думи.

---

Бел. ред. - коментарът на журналистката Миролюба Бенатова препечатваме от фейсбук профила й с нейно позволение.

Коментари

Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

"Там е страхът. Да не те

"Там е страхът. Да не те посочат за враг на народа." Циганите не бяха ли част от народа ?! А същите тия националисти накуп начело с КК и ВС не бяха ли някакви мижави проценти на изборите, т.е., не бяха ли някакви мижави проценти от народа. Нека да ме обявят за враг на народа, ще им покажа среден пръст публично. А на вас г-жо авторке Бенатова, горещо ви препоръчвам да прочетете днешния текст на г-н Дайнов, публикуван и тук в clubz

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.