Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един от най-големите и колоритни спортисти на България - Боян Радев, получи награда по случай 50 години от спечелването на втората си олимпийска титла от игрите в Мексико през 1968 г. Уважиха го Световната федерация по борба и Българският олимпийски комитет (БОК).

От името на двете организации специален плакет връчиха Стефка Костадинова и Цено Ценов.

"Още не съм я разгледал хубаво наградата, но е много хубава, коментира Боян Радев пред бТВ. - Не мога да се оплача нито от световната федерация, нито от българската федерация. Винаги са ме зачитали, винаги са показвали уважение към мен. Много съм горд с тях, а и те с мен."

 

"Гледам какъв борец съм бил..., продължи с вълнение в гласа Радев пред видеостена с кадри от триумфалните си години. - Сега съм като малка Арда със снимка. Спомените ми са много силни, вълнувам се. Това са страхотни неща, страхотни мигове. Не могат нито да се опишат, нито да се разкажат."

"Нещо още, което да не съм направил в този живот? Няма. И амбиции нямам за нещо повече, освен в колекционерството, в което се развивам. Все пак запазвам миналото си", завърши Боян Радев.

На церемонията в столичен хотел присъстваха личности от българския спорт, функционери и журналисти.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.