Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Генерация Z" е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Христо Римпопов - нов автор в проекта.

Христо е роден в Ивайловград, но е прекарал по-голямата част от съзнателния си живот в Стара Загора. Завършил е френската гимназия ГПЧЕ "Ромен Ролан"  в Стара Загора. Бакалавър е по журналистика от Софийския университет. 

В момента изучава международни отношения отново в Софийския университет. 

През свободното си време чете история, философия и художествена литература. Обича да свири на китара и барабани. 

Дотук добре. Шегува се обаче, че покрай личния му кръг от приятели бродят слуховете, че всъщност любимите му хобита са безсмисленото мърморене и спорът заради спорта. Христо не може да коментира достоверността на тези слухове, тъй като вярва, че оценката му в случая ще бъде твърде субективна.

Но все пак, както е казал Сократ - "В спора се ражда истината". А нима може да има нещо по-важно от истината. Особено за човек, който иска да е журналист. Пък и спорът прави живота по-интересен.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.