Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новото попълнение в проекта за млади автори на Клуб Z е Даниел Пенев. Той е на 25 г. и е родом от Кюстендил. В момента е част от маркетинг отдела на образователния сайт Уча.се и асистент-редактор в издателство AMG Publishing.

Даниел има бакалавърска степен по журналистика и политически науки и международни отношения от Американския университет в България (2016) и магистърска степен по международни отношения от Централноевропейския университет (2017). Член е на Асоциация на европейските журналисти – България (АЕЖ – България) и от 3 години пише на доброволни начала в TrueStory.bg – независима платформа, където той и няколко съмишленици се стремят да разказват вдъхновяващи истории за вдъхновяващи личности, инициативи и събития.

Негови материали са публикувани в български и международни медии като BBC Знание, OFFNews, EurActiv.com, Balkan Insight, Transitions Online и The Millions.

През последните години участва в обменни програми и обучения във Великобритания, Германия, Франция, Чехия, Полша, Сърбия, Исландия и Турция.

Даниел проявява силен интерес към теми като образование, култура, медии, личностно развитие, социално предприемачество и ЕС и затова ще пише за тях в „Генерация Z“.

В свободното си време той обича да чете, да спортува и да пътува.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.