Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Калина Кьосовска е новото попълнение в проекта на Клуб Z за млади автори – „Генерация Z“.

Обича да казва за себе си, че е родена през януари 2000 г., което я прави „почти 99-и набор“. Средното си образование е получила в Бастилията ,,Иван Вазов’’, с хуманитарен профил.  Още от гимназията тя знае, че иска да остане в България. И в момента вече е първи курс в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“, специалност ,,Комуникационен мениджмънт’’ във Факултета по журналистика и масова комуникация.

„Вече втора година работя freelance като копирайтър и правя това, което ми доставя най-голямо удоволствие – създавам съдържание“, казва Калина. И признава кои са хобитата ѝ: „В свободното си време обичам да чета, да ходя на фехтовка и да се разхождам с часове. Интересите ми са свързани с аналитичната психология, Ренесансовото и минималистично изкуство, както и антивоенната литуратура, в частност творчеството на Е. М. Ремарк.“

В „Генерация Z“ Калина ще пише по всички въпроси, които вълнуват един млад човек, избрал да живее в България.

Вижте кои са другите автори:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.