Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германският музикант Саша Хершенбах разкри за благодарствено писмо, коeто е получил от съпругата на Михаел Шумахер - Корина, заради написана песен в подкрепа на пилота.

В края на тази година ще се навършат пет лета, откакто 7-кратният шампион във Формула 1 падна със ски във френски зимен курорт. За състоянието му се знае много малко, семейството не говори публично, а говорителката Сабине Кем дава оскъдна информация, при това рядко.

Хершенбах написал парчето "Роден да се бори" и го пратил на Корина на CD.

След това останал много изненадан, когато получил писмо от половинката на пилота, разкрива Саша в интервю пред списание "Бунте".

"Бих искала сърдечно да ви благодаря за вашето послание и прекрасния подарък, които ще ни помогнат в тези трудни времена. Хубаво е, че получаваме толкова много топли пожелания и добри думи. Това е голяма подкрепа за нашето семейство, пише Корина, която е спътница на Михаел от 23 години. - Ние всички знаем, че Михаел е боец и ще се бори докрай."

"Не очаквах отговор и останах поласкан, казва изпълнителят пред "Бунте". - Писмото е написано на ръка и подписано от Корина."

Не става ясно от кога датира тази кореспонденция. Не се съобщава дали пълният текст ще бъде публикуван и дали Корина дава някакви подробности за състоянието на своя съпруг. Най-вероятно - не.

От пролетта на 2014 г., когато излезе от кома, Михаел Шумахер бе преместен в дома си в Лозана, където за него се грижи екип от 15 рехабилитатори, а цената на грижите се изчислява на близо 150 хиляди евро седмично, поне според германската преса.

Наскоро Сабине Кем призова официално феновете на рекордьора по титли във Формула 1 да продължават да даряват средства за фондацията, носеща името "Продължавай да се бориш". Понякога се продават вещи на аса, плакати и т.н.

Корина и Михаел имат две деца - момиче Джина Мари и син Мик, който наскоро спечели титлата във Формула 3.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.