Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протести срещу високите цени на горивата се проведоха в Добрич - за втори пореден ден, и Стара Загора, и Монтана - за втори пореден уикенд, предаде БНР.

В Добрич автомобили и мотори се включиха по обед в шествие по улиците на града в знак на недоволството на гражданите и от лошото качество на горивата. Те развяха знамена, форсираха двигатели и носеха плакати „Не на високите цени на горивата“.

Демонстрантите в Стара Загора прекосиха следобед с автомобилите си града и с клаксони и развети знамена сигнализираха за недоволството си.

Протестиращите в Монтана ограничаваха достъпа до бензиностанции.

Коментари

 's picture

д-р Петрoff

Koга патрЕотите ще оглавят протестите?

Сидеров защо не иска одържавяване на Нефтохим Бургас, за да са по-еФтини цените на горивата? Къде е КУРнелия? Къде ЗАслушва народа? Кога ще поведат тези двамата народа български? Толкова въпроси и все реторични.... даже бих казал реторични до глупост.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.