Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Днес Народното събрание ще обсъжда третия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3".

Внесен от БСП, той е мотивиран с "катастрофалното състояние на сектор "Здравеопазване"". Според левицата стотици хиляди български граждани нямат достъп до здравеопазване и не могат да се лекуват, въпреки че това им е гарантирано право в Конституцията.

Червените депутати отбелязват още, че с малка пауза последните 8 здравни министри и последните 7 шефове на Националната здравноосигурителна каса са били хора на ГЕРБ - от 2009 г. насам. Следователно, твърдят те, управляващите не просто не могат, а не искат да се справят с проблемите в сектора. 

Другата партия в опозиция - ДПС - обяви, че депутатите й ще подкрепят вота на недоверие, но че не са съгласни с част от мотивите на БСП. 

Ето и пълните мотиви на левицата:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.