Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Поздравявам премиера Борисов за това, което направи на срещата с чуждите посланиците в България. В крайна сметка някой, някога, в 30-годишната нова история на България, трябва да каже на тези разбирачи по всичко от Европа, че трябва да бъдат внимателни с България, която не познават".

Това каза в Казанлък вицепремиерът Валери Симеонов, цитиран от "Фокус". Той коментира срещата на премиера с посланици на страните членки на ЕС след разкриването на убийството на Виктория Маринова.

"Имаше едни изказвания, които даваха лоши квалификации на нашата родина, които няма как да приемем. Имаше мнения, свързани със свободата на словото в България, с поставяне на журналистиката под зависимост, а истината е, че журналистиката е зависима единствено от собственика на съответната медия, в никакъв случай не е от правителството или който и да било друг. А за свобода на словото да не говорим, България е царството на слободията на словото, на словоблудството. В България всичко е позволено, абсолютно всеки човек може да бъде оклеветен безнаказано", каза още Симеонов.

Според него полицията си е свършила перфектно работата по разкриването на убийството.

"В синхрон работиха много добри екипи, изпратени от София, и за четири дни това зверско убийство бе разкрито, въпреки че извършителят буквално за 24 часа е напуснал България. Мисля си, че няма такова място в България, където да не може полицията в рамките на един час да влезе и да си свърши работата", убеден е Симеонов.

Сименов реши и да разкритикува действията на германската полиция. Имало много противоречиви тенденции, които се отразявали на работата на органите.

"Когато едните са либерално ориентирани, другите са крайно националистически и агресивно настроени, тогава институциите започват да се колебаят, стават нерешителни и в крайна сметка, никой да не си мисли, че България по отношение на етническите проблеми е зле. Напротив, бих казал, че сме една от успешно решаващите тези проблеми държава в Европа. В България всяко гето подлежи на проверки, подлежи на пълен контрол", отчете вицепремиерът.

Според него обаче навсякъде има опасност от възникване на етническо напрежение.

Коментари

i l's picture
i l
ivanll

Тия от парламента също да

Тия от парламента също да внимават с България. Заради тях страната е пълна пародия и ако някоя терористична организация им вдигне мерника само чистачката на софийският затвор ще им се притече на помощ.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

??????????????

Според него страната ни се превръща в "царство на словоблудството". Кой каза туй словоблудство: "Тук мнението на майките, мнението на бащите няма никакво значение, важно е мнението на изпълнителната власт, която има отговорност да осигури и да опазва бюджета на държавата, който се формира от данъците на всичката нас", забравил че ДАНЪКОПЛАТЦИ са го пратили в парлаМЕНТАТА.. Сами си изплюха камичето, че ОБЕДИНЕНИЯ ПАРИЧЕН ФОНД не е веч на 100% обединен.. А социолъжците ги класират около охрата с 0,7% над бариерата.. Та тез издихания за последно ще ги потърпим още малко, ще се посмеем.. А после?? После ще са насладим на ТИШИНАТА, която ще настане без Далаверко и Корем воеводата. И Болен.. Ша си ги гледкаме на стълбичките, изпод опашката на коня.. Там до Янка Магистралната..

Волен Сидеров снощи пак е

Волен Сидеров снощи пак е предизвикал скандал - в Къщата с часовника.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.