Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Самостоятелният филм за Хан Соло на „Дисни“ не се представи особено блестящо в световния боксофис и още през юни започнаха да гравитират предположения, че студиото ще забави продукцията на следващите филми от франчайза „Междузвездни войни“ и ще се съсредоточи само върху следващите официални епизоди от поредицата. Сега спекулациите се потвърдиха от Боб Айгър, изпълнителен директор на „Дисни“, пише „Гардиън“.

В интервю пред „Холивуд рипортър“ Айгър посочи, че компанията е направила грешка и е предложила „твърде много и твърде бързо“.

„Може да очаквате известно забавяне… занапред ще бъдем малко по-внимателни за обема и точния момент“, коментира той.

„Дисни“ получи сериозни критики след разочароващото представяне на „Соло: История от Междузвездни войни“. Но филмът имаше проблеми още преди да бъде довършен – режисьорите му Фил Лорд и Кристофър Милър се оттеглиха от проекта и бяха заменени с Рон Хауърд. Освен това, „Соло“ излезе само шест месеца след „Междузвездни войни: Последните джедаи“.

Приходите от самостоятелния проект за Хан Соло и Чубака бяха значително по-малко от „Rogue One: История от Междузвездни войни“ (2016) и така филмът стана първият от франчайза, който не просто не донесе печалба, а дори бе на загуба. Това експертите отдават на факта, че от „Дисни“ не са взели предвид очакваната „умора от франчайза“.

Айгър не издаде нищо за предстоящите две продукции, също истории за отделни персонажи от междузвездния епос – за Боба Фет и за Оби-Уан Кеноби. Той потвърди обаче, че създателите на сериала „Игра на тронове“ Дейвид Бениоф и Дан Уайс работят по „своя сага“.

Въпреки това, коментарите на Айгър потвърждават, че „Дисни“ и „Лукасфилм“ се съсредоточават върху стандартните епизоди от сагата, а Джей Джей Ейбрамс в момента работи по неозаглавения Епизод IX, който се очаква да излезе през декември 2019-а.

Площад Славейков

Коментари

Оляха се!

Убиха хубавата история. Типично по холивудски!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.