Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Огромен плакат на президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган грее на фасадата на небостъргача "Тръмп Тауърс" в Истанбул, точно под изписаното с големи букви наименование на сградата. 

Плакатите на Ердоган бяха навсякъде след избора му на 24 юни като първия президент на Турция, който взема и изпълнителната власт. Но един от тях беше отбелязан от медиите, тъй като се появи точно на сградата, която носи името на американския президент - на фона на продължаващата дипломатическа криза между Анкара и Вашингтон.

Алие Узун, бизнесдамата, която е поставила плаката на "Тръмп Тауърс" на 15 юли, годишнината от победения опит за преврат през 2016 г., обяснява пред вестник "Хюриет", че нейната селекция е съвсем умишлена.

"Целта ми беше да поставя марката "Тръмп" редом до президентството на Ердоган, за да го отбележа", казва Узун.

Тя обясни, че банерът от 250 квадратни метра бил пренесен от седем души и поставен на 35-ия етаж на "Тръмп Тауърс" за повече от един час "въпреки някои проблеми, повдигнати от сигурността на сградата".

Бизнесдамата също така е наела и дрон, който кръжи над плаката, на който е написано: "15 юли е епопеята на една нация, която се доверява на своя водач и лидер, който вярва на своя народ".

Коментари

Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Тази бизнес-дама защо не носи шамия

като е толкова възторжена почитателка на Ердоган?
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

все пак

успокоително е като си помислиш че тези са по зле от нас. Техният е и султан и падишах и хан. Нашият е само султан, а Цветанов му е везира.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.