Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Телеком Аустрия" обяви по-ниска прогноза за приходите си през тази година заради отписване на активи на "Мобилтел", съобщи Ройтерс. През юни компанията, която е собственост на мексикансия телеком "Америка Мовил", направи обезценка на "Мобилтел" в баланса си с 400 млн. евро заради неблагоприятната макроикономическа обстановка в България.

Сега "Телеком Аустрия" очаква спад на продажбите през 2014 г. с 3,5% вместо обявените 3 на сто, както и намаляване на капиталовите си разходи от 700 млн евро на до 650 млн. евро.

За второто тримесечие печалбата на групата преди данъци и амортизации се понижава с 9% до 299 млн. евро, а приходите за периода падат с 8% до 963 млн. евро.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.