Тръгнах да пиша... „... българи“, но мнозина веднага ще ми скочат, че това не са българи, а са цигани, джигитайци, сирийски бежанци или извънземни... Или ХААРП. Само и само: България на три кюфтета!!! (По възможност по 30 ст.)

Това, което искам да кажа, е, че не ни помага да си затваряме очите за нашите си кусури. Когато си скапан мародер, когато на гърба на една трагедия в най-бедната част на цял ЕС опитваш да се налапаш за един ден, за мен си боклук. Цветът на кожата ти, дали се казваш Асан или Иван, няма никакво значение. Боклук си и точка.

Типичният боклук, който не иска да мисли, не иска да се развива, не иска да се размърда и да е креативен. Вижте цялата ни т. нар. икономика.

Не, той иска галоши от 5 да ги продаде за 20 лв. И да си купи Бентли.

Същите са добре и по-малко добре облечените, които тръгнаха от алкохоли с метил, бензиностанции с въздух и колбаси с тоалетна хартия... А днес вече са „чисти“ частници и ни дават акъл от телевизиите.

Същите са кърлежите от 1000 държавни институции, които и сега няма да си свършат работата и да направят някоя проверка. Защото не им е това целта - да си вършат работата.

Затова нищо добро не ни чака. Защото кебапчетата (без пари) ни управляват, решавайки изборите, кебапчетата (с пари) ни тровят, но търпим, а кебапчетата (за адски много пари) винаги идват накрая. След потопа.