Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 Тръгнах да пиша... „... българи“, но мнозина веднага ще ми скочат, че това не са българи, а са цигани, джигитайци, сирийски бежанци или извънземни... Или ХААРП. Само и само: България на три кюфтета!!! (По възможност по 30 ст.)

Това, което искам да кажа, е, че не ни помага да си затваряме очите за нашите си кусури. Когато си скапан мародер, когато на гърба на една трагедия в най-бедната част на цял ЕС опитваш да се налапаш за един ден, за мен си боклук. Цветът на кожата ти, дали се казваш Асан или Иван, няма никакво значение. Боклук си и точка.

Типичният боклук, който не иска да мисли, не иска да се развива, не иска да се размърда и да е креативен. Вижте цялата ни т. нар. икономика.

Не, той иска галоши от 5 да ги продаде за 20 лв. И да си купи Бентли.

Същите са добре и по-малко добре облечените, които тръгнаха от алкохоли с метил, бензиностанции с въздух и колбаси с тоалетна хартия... А днес вече са „чисти“ частници и ни дават акъл от телевизиите.

Същите са кърлежите от 1000 държавни институции, които и сега няма да си свършат работата и да направят някоя проверка. Защото не им е това целта - да си вършат работата.

Затова нищо добро не ни чака. Защото кебапчетата (без пари) ни управляват, решавайки изборите, кебапчетата (с пари) ни тровят, но търпим, а кебапчетата (за адски много пари) винаги идват накрая. След потопа.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.