Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският журналист Аркадий Бабченко е убит на датата, която смята за свой втори рожден ден.

Това става ясно от последния му постинг в профила му във фейсбук. Той е пуснат около обяд на 29 май.

Бабченко бе застрелян вчера с три куршума в апартамента си в Киев и почина на път за болницата. Главата версия, по която работят властите, е, че той е ликвидиран, защото е отявлен противник на властта в Русия.

На 29 май 2014 г. Бабченко се спасил по чудо. Това станало, след като украинският генерал Сергей Кулчицки отказал да го качи на хеликоптер, с който украинската армия извършвала антитерористична операция. Бойната машина била свалена от сепаратисти край град Славянк в Донбас.

Ето какво гласи последният постинг на Бабченко, придружен със снимка на хеликоптера:

„Преди четири години генерал Кулчицки не ме качи в този хеликоптер. Поради претоварване. Нямаше места. Претовареният вертолет тежко се откъсна от земята и като едва не закачи с шасито бруствера, отлетя за Карачун (планина край Славянск – б.р.). Два часа след тази снимка той бе свален. Загинаха четиринадесет души. А на мен ми провървя. Илиза, че имам втори рожден ден.“

 

 

Коментари

Бабченко - като от България

Кой може да каже, че това по-долу не е писано за демокрадтичната ни родина? "Тази територия е населена с отделни групички от агресивни озлобени хора, случайно обединени от външни обстоятелства, които ненавиждат всички други, които не влизат в тяхната глутница – и никаква нация вече не съществува."
L F's picture
L F
fantom

Аз мога да кажа, че не е

Аз мога да кажа, че не е писано за нас. При нас агресивните озлобени хора са доста малко. Това, че са гласовити по форумите не ги прави много.
 's picture

Бобо

Нациста Ватник

Абе психо стига сра бе , на всички е ясно че любимата ти Ватландия е извора на всичко проклето на този свят , само платени лекета като тебе не го виждате това …..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.