Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 2 април "Металика" изнесоха концерт в зала "O2 Arena" в столицата на Чехия Прага.

По-долу може да гледате онлайн официално концертно видео към една от класическите песни на групата - Leper Messiah (1986), записано по време на събитието.

До края на този месец остават още няколко дати в централната и западна част на Европа, а през следващия месец квартетът ще посети Скандинавския полуостров, където и ще приключи обиколката на Стария континент за тази година, пише werock.bg.

Leper Messiah е шестата песен от албума-фетиш Master of Puppets (1986). Класическа продукция на тандема Улрих-Хетфийлд, песента се изправя срещу маниакалния тв-евангелисъм, разпространен в САЩ от 1980-те. Само чуйте повтарящото се Lie! по време на песента...

Любопитна подробност е, че самият израз е на Дейвид Боуи и по-точно - на неговото алтер его Ziggy Stardust.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.