Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Феновете на ЦСКА-София избраха емблема за екипа на отбора в мача срещу "Лудогорец" на 5 май от 20 часа на стадион "Васил Левски", съобщава официалният сайт на "червените".

Имаше анкета на CSKA.bg, в която са се включили близо 20 000 запалянковци. 

На 5 май се навършват 70 години от създаването на "червения" клуб (тогава като "Септември при ЦДВ"). Така двубоят с "орлите" ще мине под знака на юбилея. Тимът ще играе със специален екип, реплика на първия. 

През 1948 г. "Септември при ЦДВ" става шампион без емблема - поне така твърдят статистици и запознати с историята на българския футбол. Първата датира от 1949 г. И точно тя е избрана от гласувалите. 

Бяха предложени 10 варианта на логото на ЦСКА, които клубът е имал през годините. Три от тях са получили почти равен брой гласове, но в крайна сметка печели това от 1949 г. (виж по-долу).

Днес стартира продажбата на билети за мача на 5 май. На "Българска армия" твърдят, че има огромен интерес и очакват всичко да бъде изчерпано за дни. Цената за секторите "А" и "В" е 19,48 лв., за "Б" и "Г" - 7 лв., а за ВИП ложата на стадиона - 1948 лв.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.