Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" ще сезира дисциплинарната комисия на БФС заради действията на нападателя на ЦСКА-София Фернандо Каранга след мача между "червени" и "сини" (1:0) в неделя, съобщава "Дарик радио".

От "Герена" пращат писмо с прикачени видео и снимки до три институции на футболната централа - Изполкомът, дисциплинарната комисия и комисията за етика и феърплей. Също така клубът ще настоява да бъде сезирана прокуратурата.

"Левски" претендира за жеста с рязането на глава, който смята за провокативен. Каранга го направи във втори пореден кръг, след като вкара победни голове на "Пирин" и "Левски". След предишното му действие не последва наказание, като шефът на ДК Юри Кучев обясни, че футболният дисцип не е бил сезиран от делегата на срещата, а не можел да се самосезира за такава проява.

"Сините" се жалват и за друго - вчера по сайтове и социални мрежи се появиха снимки как бразилецът ликува на стадион "Васил Левски" след дербито с голям надуваем член, на който е вързано шалче на "Левски".

Според ръководството на клуба това също е провокация, проява на лош пример и непристойно поведение на обществено място. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.