Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков е премахнал продуцентката Весела Петрова от предаването "Денят започва с култура", съобщава Mediapool.bg. Тя бе сред хората, обвинили новоназначеният Кошлуков в натиск върху предаването. 

Петрова, която от 20 години работи в националната телевизия и от 7 години разработва предаването, не е уволнена. Вместо това Кошлуков е подписал заповед, в която променя екипа на "Денят..." - на два екипа с един продуцент, Петрова е липсвала. Затова не били уведомени нито главният продуцент, нито генералният директор на БНТ.

"Няма заповед за уволнение, но след като не съм в екипа на предаването, не е ясно какво ще работя", уточнява тя преди Mediapool.

Кошлуков наскоро обвинил Петрова, че не тя е направила поръчан от него анализ на рейтинга на предаването, критикувано от него за елитарния му език и слабото зрителско внимание. Анализът й показвал, че то има малки по-ниски резултати от сутрешния блок на телевизията и "Здравето отблизо", преди и след него.

През миналата година СЕМ избра Константин Каменаров за шеф на БНТ в конкуренцията на Кошлуков. Бившият депутат от "Новото време" почти до последно изглеждаше като фаворит в надпреварата. За последно той беше водещ в свързваната с Делян Пеевски телевизия "Канал 3", а преди това беше изпълнителен директор на "ТВ Седем" и "Нюз7" – два тв канала, финансирани от КТБ и фалирали малко след нея, припомня Медиапул. 

Коментари

 's picture

Питащият

Що е то

Като чуе за култура се хваща за учкура . Що е то
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Това е един нервак с четворна

Това е един нервак с четворна духовност, най-новата му е "пепи василева"
 's picture

Kovatz

Баста!

Ние чакаме Каменаров да се освести и да го изхвърли, а кашлюков започнал с метлата да действа! Косьо, това е Национална телевизия!
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Не мога да повярвам!

Who the fuck is Весела Петрова?

Скачате заради тази

която не сте чували.... но да видим ще скочите ли като спрат Горан Благоев и неговото Вяра и общество!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.