Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът от БСП Александър Симов потвърди неофициалната информация, че авторът на декларацията на БСП, в която Народният съд е обявен за необходим и неизбежен е зам.-шефът на парламента Валери Жаблянов.

"Гледайки стила авторът на този текст е Валери Жаблянов", каза Симов пред бТВ.

Той определи народния съд като "сложно и комплексно явление". Симов повтори, че първоначално публикувания текст не е прегледан от ръководството. По-късно това изречение бе премахнато от декларацията.

"БСП е готова да води разговора за Народния съд, но не и с едно изречение. Темата се нуждае от повече обяснения. Разговорът за Народния съд не може да се проведе през декларация", каза още Симов.

По повод "Луковмарш" Симов изтъкна, че няма как да се говори за нациоалния идеал през личността на ген. Луков.

"Все едно да водим разговор за бълагрската култура през личноста на Азис", заяви Симов.

Той определи Ген. Луков като "едно корумпе от историята". И допълни, че Луков престава да бъде министър на отбраната след скандал за доскавки за въоръжение, покрай които е натрупал лично богатство.

"Ген. Луков е създател на Българските национални легиони, една профашистка организация", заяви Симов.

Д-р Йордан Манасиев (БНС) коментира, че "Луковмарш" се организира в името на националняи идеал. Според него няма никакви доказателства, че ген. Христо Луков е провеждал антисемитска дейност. И допълни, че той не припознва германския националсоциализъм и е казвла, че България има свой път в тази война.

Коментари

 's picture

смехурко

Валери Жаблянов е роден през

Валери Жаблянов е роден през 1965 година в с. Друган, Радомирско. Тъп граовец!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.