Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Господин Кошлуков, проявата Ви от днес е недопустима не само за водещ на подчертавам национална, т.е. поставяща стандартите на поведение, телевизия, още по-малко за програмен директор. Очаквам оставката Ви.

Не става дума за това, че някой Ви бил обидил. Такава е съдбата на много публични личности, такива са ценности и нравите в българското общество. От Вас се предполага да служите за пример при преодоляване на тези дефицити и налагането на уравновесен и доброжелателен тон. Нито един от гостите ви в студиото не ви е обидил. В качеството на домакин сделката е Вие да бъдете гостоприемен, вежлив и учтив, спрямо гостите си. 

Показвате "рога". Намирам за неуместно продължаване на директорството Ви в БНТ, да не говорим за позицията на водещ. Нямате минимално необходимите качества - нямате възпитание и търпение. 
Вероятно си мислите, че трупате точки и симпатия към себе си в колегите в БНТ, които Ви смятат за чуждо тяло. Хората атакуват БНТ във Ваше лице за едностранчивото покриване на протестите и с това трудно може да се спори. Репортерите са предварително инструктирани какво и как могат да отразяват.

Не подкрепям крайните "зелени" и много техни екстремни искания - както това че въведоха в съзнателно заблуждение и манипулираха хората по темата с шистовия газ, след това с редица сондажи, с концесиите в Трън, редица излизащи от елементарно приличие крайни позиции. Подготвят се да блокират и новите проекти за газова инфраструктура. Изобщо са пречка пред индустриалното развитие. Но никога не съм си позволява да отричам правото им на различно мнение.

И сега темата в Банско не е само, дори толкова, дали ще има нов лифт и писти. С това се различавам от тях - докато направят лифт или писти ще мине време и ще може да се реагира. Това, срещу което не протестират е убийството на Банско като изключително историческо наследство. Старите банскалии са ходили по Европа и са донасяли културата и строили с историческа мяра, която и днес възхищава.

Какво ще оставят днешните банскалии и най-вече прищълците - конфекция, неподдържана и липсваща адекватна инфраструктура. Старите банскалии са оставили непреходна историческа стойност, макар и ограничена в центъра в няколко улици. Новите поколения ще унишожат тази уникална стойност като я размият с новите масови свидетелства за липсва на вкус, на алчност и поквара.

Не зная дали си давате сметка, че по този начин няма как да останете в БНТ.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във Фейсбук. Заглавието е на редакцията

 

Ключови думи

Коментари

Ivan Samichkov's picture
Ivan Samichkov
Samichkov

Германски ПОЗОР

До къде я докараха психо-десните, които са си чисти неокомунисти - да докарат една зомбирана и психясала ГДР-манка да ги подкрепя и да лъже и манипулира непросветените българи уж в името на екологията, а в действителност да иска сваляне на законно избраната власт. Каква наглост! Franziska (Ska) Maria Keller е родена с хубавото християнско име Франциска, което тя след следване на Islamic, Turkish and Jewish Studies at Free University of Berlin and at Sabancı Üniversitesi in Istanbul, превърнала заради исляма на "Ска". Тази жалка персона никога нямаше да се допре до политиката, а още по-малко да води контрареволюция в България, ако западна Европа не забогатя незаслужено след студената война и позволи избуяването на либералния неокомунизъм. Алчните и безскруполни олигарси от Германия не подадоха ръка на банкрутиралата от комунизма България, превзеха ни след 1990г. като пазар без никаква конкуренция. В същото време наляха трилиони в ГДР и дадоха незаслужено препитание на такива агент провокатори и то с ислямско образование. СРАМ И ПОЗОР за Германия!
 's picture

smarf

Кошлука Off !

Срам и позор за България! Програмният директор на обществената държавна телевизия и водещ на предаване да се държи като простак и гамен на екрана! Това момченце не заслужава нищо повече от обслужващ и развличащ персонал на извратени олигарси. Какво прави този клоун в БНТ? Стигнахме до там, че да съжаляваме за Вяра Анкова. Не предизвиквайте търпението ни, защото много скоро ще нарушим спокойствието ви.
Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

Този ппът не подкрепям И

Този ппът не подкрепям И.Василев - смятам, че Кошлуков е прав - тези продажници зелените отвътре, червени отвън, са изнудвачи от класа. Докарали са тази германка, която не знае (?), че през последните две години в страната й са построени 14 лифта, да ни дава акъл !

У тях построени 14, а у нас

от всичките 33, построени едно време се поддържат само 1-2 и то нарочно толкова зле, че да могат ни обясняват после как трябва да се строи още.
Simeon Simeonov's picture
Simeon Simeonov
s.simeonov

Чувстваш ли...

...колко глупаво и механично е сравнението ти! То напълно отговаря на поговорката "Видяла жабата, че подковават коя и тя вдигнала крак!" Не! Не става дума за пари и разходи, а за природни дадености и условия! Ама какво ли разбират от тези работи хора, които виждат само парите в тази работа?
 's picture

smarf

Като нямате акъл ще ви дава!

Като нямате акъл ще ви дава! А българските плажове показват,че нямате. Но да се докараш до там да отговаряш на простака с простащина, то ти си негово подобие.

Поведението на доказания доносник

агент Сашо също е недопустимо. Бившата агентура на КДС не е в позиция да раздава морални оценки наляво-надясно. Нашето търпение към доносническата паплач и отказът на Иван Костов да направи смислена лустрация са двете най-големи причини да тънем в блатото на "прехода".
 's picture

Бобо

Доказания ватник

Макак червен за тебе е ясно , че си обикновен ватник , но не се сещам къде е доказано , че Илиан Василев е доносник , щото и от библиотекарския не можаха да извадят донос от него , но иначе цяла кохорта измекяри и свински тролове ги повтаряте тези КДСарски партенки .....
Simeon Simeonov's picture
Simeon Simeonov
s.simeonov

Има съществена разлика между...

...мястото и положението на човека на улицата и този изтупанил се пред цял народ и чиято задача е освен всичко друго и да възпитава. Не случайно има съществена разлика между думите "уличник" и "телевизионер". В дадения случай Кошлуков пренебрегна елементарни правила за държане пред екрана и просто изравни по значение двете думи. Очевидно мястото изобщо му не е в телевизията.
 's picture

Petyo9

Само интелект

от ранга на този на Илиян Василев, може да преодолее първичният си инстинкт на диво животно да не иззлорадства когато на прицела на гамена попада обекта на неговото възмущение и да се произнесе принципно. Да порицае гамена. Той в никакъв случай не защитава "зелената" и го подчертава в поста си. А и всеки който познава г-н Василев отдавна е наясно с отношението му към зелените. Чест и почитания на г-н Илиян Василев за гражданската му позиция! Напълно солидарен!

"Интелект" от какъв да е "ранг", дори от този

на агент Сашо, ако го беше еня за "недопустимо поведение", щеше да се разгневи и когато някой от неговите се изцепеше просташки. Обаче сведения за такъв гняв няма. Демек, агент Сашо лицемерничи поръчково, подобно на съветника на Гоце, Слатински, в долната статия.
kate pate's picture
kate pate
kate pate4

Както в далечната 1985-та,

агентите на ДС пак атакуват Кошлуков...
 's picture

Бобо

Патицата куха

Айдеее и патката на амбразурата , мило да защитаваш доказана политическа проститутка и търтей като Кошлуков е наистина жалко , колкото до 1985 г. не е толкова далечна , колкото тогава Сава е бил в затвора , толкова и Емчо , Меди тогава го возеха в черни волги .....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.