Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Програмният директор на БНТ и водещ на предаването "Още от деня" Емил Кошлуков днес си позволи да покаже среден пръст. В ефир. Жестът бе демонстриран в компанията на бившата министърка на екологията Нона Караджова и на Борислав Сандов от "Зелените", който е и активист от протестите за защита на Пирин. Двамата бяха в студиото по темата за националния парк и продължаващите протести. Част от хората от осмото поред шествие в четвъртък стигнаха до БНТ заради начина, по който обществената телевизия отразява протестите. 

Кошлуков започна темата в предаването си с видео от новинарския репортаж на БНТ 1 от пртеста пред БНТ. Предупреждавайки, че не е подходящ за деца, заради нецензурните думи и кадри. Той прочете с драматичен тон и декларация на журналистите от "По света и унас", които протестират срещу отношението, което са получили от участници в протеста. 

В кадрите, излъчени в предаването от протеста пред БНТ снощи, се вижда, че човек държи в ръка листовка, на която е изобразена ръка със специфичната конфигурация от пръсти. Във видеото се чува и глас от протеста - неперсонифициран, който скандира нецензурни думи по адрес на националната телевизия, съдържащи обидна дума, означаваща част от мъжката анатомия.

Съвсем в края на, да го наречем напрегнатия разговор със Сандов, последният казва, че се надява БНТ да отразява обективно протестите. В резултат Кошлуков свива пръсти по специфичния начин, при който само средният стърчи, илюстрирайки:

"А този знак ще го има ли...", обръщайки се към Сандов.

Събеседникът се защитава, че той такъв знак не е правил. Кошлуков, програмен директор на БНТ 1 и водещ, пак пита. И пак показва... В тази част нямаше предупреждение, както за видеото, че предаването съдържа кадри, неподходящи за всякаква аудитория.

По този повод най-новият виц в БНТ е:

Питат генералния директор Коко Каменаров: "Защо Кошлуков показва среден пръст от екрана?"

Каменаров мисли две секунди и отсича: "Защото може."

Коментари

kate pate's picture
kate pate
kate pate4

Не вярвам на Зелените, а на

Не вярвам на Зелените, а на този Сандов даже и самите Зелени не му вярват.
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Защото може

е много добър отговор. А защо може? Защото на помиярите, които го сложиха там работата им също е била да слугуват.
kate pate's picture
kate pate
kate pate4

Дебили

Според Клуб3 Кошлуков е трябвало да го нарисува на листовка и да го размахва скандирайки нецензурни думи. Тогава всичко щяло да е на ред. Просто си е илюстрирал въпроса. По добре ли беше да зададе в ефир въпроса: А ще продължавате ли да размахвате листовки с нарисувани курове?

Какво му е "неподходящото"?

Държавната медия показва на суверена това, което държавата му показва от много години. Суверенът 30 години го гледа с удоволствие и кима чинно, защо точно днес изведнъж да почне да прелива от праведен гняв? Да не говорим, че когато някой помияр от "демократичната общност" направи същото (например един такъв "политик" с един такъв лаф "бай Хуй"), откъм демократичната общност се надига единствено вой на одобрение. Аман от тъпо лицемерие.
бай Хyй's picture
бай Хyй
Бай Иван

Трол до трол

Много свидетели са разкрили как студента е удовлетворявал мъжките страсти в затвора. Това му поведение се потвърди от времето и политическата хамелеонщина на Кошлуков. Неговото поведение доказва, че няма бивша курва.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.