Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Даниел Миладинов – един от постоянните автори в проекта.

Даниел Миладинов е роден през май 1994 г. в Стара Загора. Средното си образование е получил в местната руска гимназия „Максим Горки“, а в момента завършва право в Бургаския свободен университет.

През миналата година е изкарал последователни стажове към секретаря по правни въпроси на президента Румен Радев и в сп. A-specto.

„Свободното си време отделям най-вече на философията и нейното изучаване, а в момента съм се захванал с опресняването на един език и ученето на друг“, казва Даниел. И добавя: „Историята ми е хоби и винаги когато мога, прекарвам време из необятните Й дебри. От малък съм „хронично запален” по нея. В един момент бях толкова обзет от тази наука, че съм подредил целия си живот хронологично в главата си. Което пък се оказа доста полезно „професионално” изкривяване.“

В останалото време Даниел се занимава с право, разбира се, но го увличат политиката и международните отношения. Не харесва застоя и винаги търси нови проекти, в които да се включи.

В „Генерация Z“ той ще коментира и анализира въпросите на световната политика. Ето и защо реши да стане част от нашия младежки проект:

Вижте кои са другите автори:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.