Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Аматьорският турски клуб "Харунустаспор" привлече футболист, на който ще плати с биткойни, съобщава в. "Хюриет".

22-годишният Юмер Фарук Кироглу ще играе в отбора до края на сезона и ще получи криптовалута на стойност 2500 турски лири (666 долара).

 "Харунустаспор" е от региона Сакария (Северозападна Турция) в група В на Първа аматьорска дивизия.

"Решихме да платим в биткойни, за да се прочуем в Турция и по света, призна президентът на отбора Халдун Шехит при представянето на Кироглу. - Борим се за титлата. Надявам се, че тази криптопокупка ще ни осигури първото място."

Досега не е известен случай на разплащане с биткойни във футбола - било то като трансферна цена или заплата. Не и официално.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.