Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Гласуването в парламента на ратификацията на спорната Истанбулска конвенция ще бъде отложено. Това каза пред бТВ вицепремиерът Красимир Каракачанов. Според него това е и мнението на премиера Бойко Борисов.

"Конвенцията ще бъде отложена с няколко седмици или няколко месеца, докато тези дебати в обществото спрат", обясни Каракачанов.

Според него обществото е разделено и огромната част от него не желае или изразява съмнения към конвенцията.

"Притеснителното е, че покрай тази конвенция по доста непочтен начин се пробутва нова идеология, нова утопия, т. нар. джендър философия, чрез която се прави опит да се замени биологичната роля на пола. Каквито и глупости да се изписват, ние се раждаме природно мъже или жени. В тази конвенция леко, по терлици, се прави опит да се подмени биологичното понятие "пол" с понятието "социален пол", каза Каракачанов.

 

Според него обаче не е необходимо да се провежда референдум за конвенцията, защото защитата на жените е залегнала в националното ни законодателство и в Конституцията.

"Конвенцията ще отвори вратата на всевъзможни организации, които традиционно ползват грантове от европейски програми, да похарчат милиони, за да натискат обществото да приеме теории като тази, че освен двата биологични пола има и други полове. Има държави, които признават, че има 32 пола. Къде са тези 32 пола? С подобни глупости се опитваме да сменим природата. Под стереотипни роли се разбира биологичната роля на мъжа и жената, това, което природата е заложила. Докато ние, в Европа, се занимаваме с подобни глупости, радикалният ислям иска да ни унищожи", коментира Каракачанов.

 

Коментари

Да живее джендър-патриота

Да живее джендър-патриота агент Иван! Да расте и пребъде във вековете и големия му мях!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.