Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Марая Цветкова – един от постоянните автори в проекта. 

Марая Цветкова е родена през май 1996 г. в София. Началното си образование е завършила в Италия, а средното в Италианския лицей в Горна баня. В момента е трети курс в специалност „Политология“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Изкарала е стаж в администрацията на президента, а вече е част от екипа на фондация „Конрад Аденауер“.

„Интересите ми са свързани предимно с работата на българските и европейските институции и взаимодействието помежду им, борбата с корупцията и облика на България навън“, казва Марая.

Проблемите, с които иска да се бори, са свързани с развитието на българското образование и липсата на гражданско такова, както и незаинтересоваността на младите за политическите процеси, протичащи в страната. Амбицията й е това да се промени.

„В свободното си време обичам да се разхождам в планината, да чета, да пея или да свиря на саксофон, но най-вече да излизам с приятели“, споделя още Марая.

В „Генерация Z“ тя ще пише по въпросите на вътрешната политика. Които са и една от основните причини за включването й в проекта. Вижте още:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.