Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Георги Мишев – един от постоянните автори в проекта. 

Георги Мишев е роден в София през септември 1990 г. Учил е в 73-то СОУ „Владислав Граматик“. През 2013 г. завършва „Международни отношения“, в момента е последен курс на обучение по право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.  Работи като бизнес консултант и има амбицията в най-скоро време да стане практикуващ член на Софийската адвокатска колегия.

„Умението да спориш и да убеждаваш е ключово за моята професия. Същото се отнася и за журналистическата. Надявам се да успея да убедя максимално много читатели, че трябва да се интересуват и да участват в общите ни дела. В противен случай оставяме гласа си на хора, които защитават своя интерес, а не нашия“, убеден е Жоро.

Освен академично и професионално, но и като доброволец той е участвал в множество граждански акции – окупацията на Софийския университет от 2013 година, кампанията на движение „Обществен натиск“ – #НеФинансирамКрадци, против кражбите в Столичната община и много други събития, които отразяват необходимостта от това, гражданите да контролират властта ефективно.

„Нали точно това е Четвъртата власт?“, пита риторично Жоро.

В „Генерация Z“ той ще работи по проблемите на градската среда. Ето и мотивите му да се включи в проекта:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.