Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Георги Клисурски – един от постоянните автори в проекта. 

Георги Клисурски е роден в София през януари 1991 г. Завършил е Американския колеж в София и е бакалавър с две специалности (икономика и инженерни науки) от Дартмутския колеж (Ню Хемпшър, САЩ). В момента прави две магистратури по държавна администрация в Харвард и бизнес администрация в Уортън (по-конкретно MPA в Harvard Kennedy School of Government и MBA в The Wharton School at the University of Pennsylvania).

Има три години стаж като икономист консултант в Ню Йорк в сферата на конкуренцията на пазара. Работил е по сливанията на някои от най-големите международни корпорации, като е изследвал последствията за цените и потребителите и е съветвал американски и европейски регулатори.

А какво прави в свободното си време?

„Обичам природата и моментите, споделени с приятели“, казва Георги. И разкрива къде се вижда през следващите години: „След като завърша магистратурите, бих искал да продължа работата си като консултант, но в Лондон, а след още няколко години искам да се установя в България и да работя първо в частния, а след това и в държавния сектор“.

В „Генерация Z“ Георги ще пише за икономика. Вижте и мотивите му да се включи в проекта:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.