Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Елица Симеонова – един от постоянните автори в проекта. 

Елица Симеонова е родена през октомври 1997 г. в София, но до завършване на средното си образование е живяла в Радомир. В момента е втори курс в специалност „Журналистика“ в Софийския университет, а от май миналата година работи и като стажант-репортер в Клуб Z.

В свободното си време се занимава с танци, учи езици и чете. А пише „почти само в работното си време“, както се шегува сама.

„Искам да продължа да се занимавам с журналистика. Планирам да придобия опит в различни области и в различни държави. Къде ще се установя обаче зависи от това къде имам възможност да се занимавам с това, което искам – да пиша смислени текстове по значими теми“, казва Ели.

Интересите й са свързани главно с политиката – вътрешна и международна, но заради всекидневния й сблъсък с проблемите на образователната система това е темата, по която ще работи в „Генерация Z“. Вижте мотивите й за включване в проекта:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.