Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Борислав Кръстев – един от постоянните автори в проекта. 

Борислав Кръстев е роден през май 1990 г. в София. Средното си образование е получил в т.нар. Втора немска – 73-то СОУ „Владислав Граматик“. Завършил е история и политически науки в Университета в Нотингам.

Първия си репортерски стаж започва още като ученик във в. „Труд“, а през годините работи в агенция „Фокус“ и в БНР. В момента като политически репортер е част от екипа на Клуб Z.

„Едно голямо парче от свободното ми време е заето от бойните изкуства, с които се занимавам от дете. През последните години тренирам и преподавам средновековна историческа фехтовка в единствената школа в България. Каквото друго остане като „свободно време“, използвам го за умерени злоупотреби с алкохол и приятели“, шегува се Бобо.

В бъдеще той планира да се занимава с отразяване на международни събития в конфликтни зони.

В „Генерация Z“ Бобо ще пише по въпросите, свързани с технологиите, социалните мрежи, електронните правителства, електронните допитвания и гласувания и въобще за всичко, което е неделима част от интернет пространството. Вижте и мотивите му да се включи в проекта:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Коментари

Не си за там мама, много си

Не си за там мама, много си нежничко.

...

Добре, че си ти, да ми го кажеш....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.