Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Ася Владимирова – един от постоянните автори в проекта. 

Ася Владимирова е родена през юни 1989 г. в Перник. Завършила е езикова гимназия с английски и немски език, а след това и журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охривски“.

От 10 години се занимава с писане – пет от тях в отдел „Култура“ на вестник „Труд“. През последните две години се е насочила към проекти, свързани с Due Diligence и Business  Intelligence.

„В свободното си време танцувам, чета, уча езици и опитвам нови неща – от уроци по барабани през айкидо до импро театър. Искам да пиша, да пътувам и да опитвам“, казва Ася.

Материалите й в „Генерация Z“ ще бъдат в сферата на културата. Вижте защо Ася се включи в проекта:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.