Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сериалите са най-бързо развиващият се телевизионен жанр и съвсем логично се превръщат в изключително скъпи и мащабни проекти. Списание Time реши да нареди седемте телевизионни поредици, за чието производство са вложени най-много нули в историята.

Короната

Най-скъпата серийна продукция е на Netflix и разказва за живота на Елизабет II. Първият сезон излезе 130 милиона долара – абсолютен рекорд в историята на сериалите.

 

Откачането

Първият сезон от сериала на Netflix с участието на сина на Уил Смит – Джейдън, бе от 6 епизода и с общ бюджет от 120 милиона долара.

 

Спешно отделение

Третата му позиция хич да не те изненадва – участват звезди като Джордж Клууни, Антъни Едуърдс и Шери Стрингфийлд. Медицинската сага гълта по 13 милиона долара на епизод.

 

Приятели

Докато всички в списъка пръскат бюджет предимно за специални ефекти, качество на картината, на звука и т.н., а тук говорим за тлъсти актьорски хонорари. Един епизод излиза не по-малко от 10 милиона долара.

 

Игра на тронове

Отново продукция на HBO, която гълта по 10 милиона долара на епизодче. За разлика от Рим (за когото ще стане дума след малко) обаче, тази жъне могъщи успехи и си заслужава всеки цент.

 

Рим

Историческата лента на HBO струва по 10 милиона долара на епизод – щедро, като по Римско време.

 

Осмо чувство

Американската комедийна драма, от която вече видяхме 8 сезона, излезе нито повече, нито по-малко от 9 милиона долара на епизод. Дотук са произведени над 120…

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.