"Нека Новата година ти донесе... Не позволявай на ниКОЙ да ти го отнесе"...

Това е посланието на всяка от четирите нови коледни картички с главен герой прасе разбойник, изработени от "Да, България" за празниците. Посланието на всяка картичка се разбира, след като се изтрие посочено поле от прасето, както е в популярните талонни лотарии. 

„И в живота е така. Доброто никога не идва само, хубавите неща не ни се случват просто така. Трябва да се борим за тях, да ги заслужим. Ако искаме например през Новата година да имаме по-високи доходи, по-добро образование и здравеопазване, да дишаме по-чист въздух и да се радваме на работещи институции, трябва да се преборим с „прасетата разбойници“. Да ги „изтъркаме“ от държавата и живота си. И за разлика от Коледа, когато прасето традиционно привлича общественото внимание и развръзката е мигновена, тук е необходима дълга и упорита работа, и то от всички нас“, пишат от партията.

Картичките са 4 вида и всяка струва 1 лев. С набраните средства се финансира дейността на „Да, България!“ съобразно Закона за политическите партии, обясняват от формацията. Те могат да бъдат поръчани от сайта на партията.