Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на движение "Да, България" Христо Иванов коментира избора на членове на Висшия съдебен съвет от парламента, който бе проведен днес. Според него депутатите са избрали и четиримата кандидати, които са били неприемливи, а в парламента тържествуват скритите зависимости и пазарлъци. Иванов заяви, че в парламента няма опозиция, той не е многопартиен, а е"едноПеевски". Корпулентното мнозинство не падало под 200 депутати.

Ето какво написа Иванов във фейсбук:

"Парламентът избра и четиримата очевидно неприемливи кандидати за членове на ВСС - Боян Новански, Боян Магдалинчев, Стефан Гроздев (в съдийската колегия) и Йордан Стоев (прокурорска колегия). Изборът им стана с мнозинства много над необходимото и практически без опозиция. Тези хора не бяха изслушани реално, сериозните съмнения в почтеността им не бяха проверени, изборът им не беше мотивиран с никакви конкретни реформи. Тържество на скритите зависимости и нагло-явните пазарлъци. Парламентът доказа за пореден път, че нито е многопартиен, нито в него има опозиция, а е едноПеевски. Корпулентното корупционно мнозинство не пада под 200. В новия ВСС обилно ще бъдат представени Пеевски, Сараите, Цацаров (и неговата Чайка), Борисов, Пепи Еврото, но не и съдебната реформа."

 

Коментари

Хм

В парламентарна държава прокуратурата да е функция на парламента, е същото като в президентска държава прокуратурата да е функция на президента. А това е Чайка на Путин!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.