Рубриката "Миролюба Бенатова представя" вече няма да се излъчва в в неделя от 18 ч по "Нова тв". А нов фиксиран час и ден за репортажите на журналистката засега не е известен.

Това стана ясно от думите на самата Бенатова във фейсбук днес. 

"За моята рубрика няма "нов сезон", защото я поддържам целогодишно. Предпочитах да излъчвам видеата с вашите истории в неделя, в 18 часа, но сега там ще гледате друго. Оставам част от актуалните предавания на НОВА ТВ, но засега не бързам да се "закача" за нов часови пояс. Надявам се новите ми срещи с вас, зрителите, да ми подскажат къде ще съм ви най-полезна.", написа тя в страницата на рубриката.

Последва и уточнение: 

"Моята рубрика и аз сме към "Новини и актуални предавания" и засега никой не е казал, че отпадаме оттам. Написаното от мен значи, че не се местя автоматично в неделя сутрин, както направи Лора и екипът на "Комбина".

 

 

 

Досега "Миролюба Бенатова представя" бе част от предаването "Комбина" на Галя Щърбева и Лора Крумова в неделния следобед. Новата програмна схема обаче предвижда в този часови пояс на последния ден от седмицата да е предаването "Сделка или не".

По-рано тази седмица се разбра, че водещата Анна Цолова вече няма да е част от сутрешния блок "Здравей, България" и той ще се води само от Виктор Николаев. Заради липсата на официална информация от телевизията в първия ден, когато новината се завъртя в медиитесе появиха всякакви версии за рокадата. Ден по-късно се разбра, че новината е вярна, но Цолова не напуска, а подготвя нов проект.