Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„София тех парк” има нов Съвет на директорите, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката. 

Вчера се е провело общо събрание на акционерите, на което досегашното ръководство в лицето на Асен Ненчев, Натанаил Стефанов и Васил Караиванов е освободено. 

В новия състав влизат физикът проф. Николай Андреев, председател на Организацията на старейшините в ГЕРБ, Тодор Ангелов, който е бил юрист в Министерството на туризма, и зам.-областният управител на София Живка Такева. Тя е дъщеря на несменяемата председателка на Синдиката на българските учители Янка Такева.

Освободените Ненчев, Стефанов и Караиванов бяха назначени през март от тогавашния служебен министър Теодор Седларски.  

Тогава предишното ръководство бе изцяло сменено след скандал с най-големия инвеститор в комплекса Ивайло Пенчев, който в отворено писмо в социалните мрежи обяви проекта за пълен провал.

Според собственика на международно известната компания за производство на изкуствени стени за катерене „Уолтопия”, която е базирана в „Тех парка”, административни пречки спирали развитието на бизнеса му. 

Икономическото министерство сега обяснява новата рокада с недостатъчните постъпления и със забавянето на научно-изследователската и развойна дейност.
 

Коментари

Безмислицата на Росен Плевнелиев...

Ирланската пастирка сред българските президенти. Никой не може да му измисли предназначение. Камбаните на Живкова поне станаха на парк, а това?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.