"Ловецът на бежанци" Динко - отново в ареста заради побой, съобщи Нова тв. Този път той е задържан в Първомай след инцидент в хотел. Сигналът е подаден на телефон 112 около 19.00 часа в петък, уточняват от полицията.

27-годишен мъж е съобщил, че са му нанесени удари и му е счупен телефона след възникнал спор с друг мъж. Веднага на място е изпратен полицейски екип, който е направил оглед и разпит на свидетели. Часове по-късно Динко Вълев е задържан в ареста с полицейска мярка. По случая е образувано досъдебно производство за телесна повреда по хулигански подбуди и увреждане.  

Припомняме, че по-рано този месец Динко Вълев попадна зад решетките, след като 43-годишен мъж се оплака, че му е нанесъл побой. След това беше пуснат от ареста.

Оплакване за побоя бе получено в полицията от служител на Динко. Вълев има бизнес с цветни метали, разфасоване на автобуси и камиони. Твърди се, че при източване на излишна нафта от бракувано гориво се стигнало до конфликта.

Динко Вълев не отрича, че е посегнал на свой работник, защото се опитал да открадне гориво. Срещу него не беше повдигнато обвинение.

Образувано бе досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че единият от потърпевшите е бил принудително задържан.

Докога някакъв разюздан и самозабравил се побойник ще вилнее из цялата страна и ще бъде пускан от ареста без обвинения, питат се десетки хиляди хора в България. При нормално правораздаване Динко отдавна да е зад решетките, коментират те.