Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Десислава Радева, свободен мислител и съпруга на президента Румен Радев, е голямата звезда във фейсбук този понеделник. Съчинението ѝ, посветено на СПИН-а при котките, проблемите на домашния любимец Чарли, неточно цитиране на вицове, сравнения между гейовете и пенсионерите, статистики и укорителен към хомосексуалните финал се превърна в хит в социалните мрежи. Почти толкова коментиран, колкото откровенията преди дни на кметицата на Каварна, която обяви, че автографи на рок звезди повреждат общинското имущество под формата на лек автомобил, и на "Дон Кихота" на българския туризъм Благой Рагин, според когото не трябва да дразним пияни и дрогирани шведи, когато на тях им се е приискало да ритат камериерки.

 
Бисерът на мисълта на първата дама беше споделен само за приятели във фейсбук, но, за щастие или не, бързо достигна широка популярност. Ето и някои от реакциите:

Ивайло Дичев, културолог:

Ако г-н Радев иска да стои стабилно на публичната сцена, трябва да намери начин да озаптява две агресивни жени: г-жа Йотова и съпругата си.

Елисавета Белобрадова, блогър, създател на сайта "Майко мила":

Е те така става, когато всички щастливо обсъждахте преди месец колко добре е облечена президентшата на срещата на НАТО, а не какво прави там. 
Сега ще слушате поучения за Прайда, за котки с предполагаем ХИВ, за това, че трябва да сме българи, а не космополити, и не забравяйте, че "жената е кроткото, но осезаемо присъствие в живота на мъжа".
Така е. Когато обществото се държи като леля, която лъска обувките на Патриархата, пардон - Генерала, и се радва, когато една жена Е УСПЯЛА ДА СЕ ОБЛЕЧЕ ПРИЛИЧНО на някаква среща, на която е излишен придатък, си заслужава всичко.
Апропо, нали си спомняте, че тя обиди бившия президент на "жена"? 
Та така. 2017 година. Имаме една президентша, която:
1. Смята, че "жена" е обидна дума.
2. Жената трябва да си трае там някъде до мъжа, ако обича.
3. Сравнява гей хората с... българските пенсионери.
4. Съдбата на нейния котарак я навежда на велики умозаключения.

Следващия път, като се появи в общественото пространство, гледайте колко е ситна дантелата на подгъва й, щото то това е най-важното на тоя свят. 
И всички, дето обсъждаха роклята й, не ми се хвалете с академичните, спортни и интелектуални постижения на дъщерите си.
КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА, СТИГА ДА Е ИЗБРАЛА ПРАВИЛНИТЕ ОБУВКИ, ДОКАТО ПРИДРУЖАВА МЪЖА СИ ДО СПИРКАТА ДА МУ ПАЗИ ЗАВЕТ ОТ ДЪЖДА.

 

Мария Спирова, журналист:

Сега прочетох това. Невежото претенциозно кифленство вероятно може някак да бъде извинено у 20-годишна провинциална кокетка без държавни представителни функции. У Десислава Радева е недопустимо. 
Да омешаш по толкова удивително слабоумен начин смъртта на един пилот с котешки СПИН и движението за граждански права на гей хората е проява на терминална глупост и позорно неуважение и към паметта на пилота, употребена по гнусен начин за патетично, логически несвързано мрънкане срещу прайда, и към ветеринарната наука, и към елементарния здрав разум. Бяхте при папата, бе, гуспужа, не знаете ли, че дори той не си позволява вече такива мисловни запъртъци?
#абсурдистан #спретесебе

Виктор Лилов, продуцент и политик:

Из мозъчните протуберанси на една президентша: "Сега е време, мисля, да сме повече българи, отколкото широко скроени космополити." Очевидно да си човек, който подкрепя равните граждански права, ако си хомосексуален или космополит, това автоматично те прави по-малко българин. Разбирам. Българщината юбер алес!

Манол Глишев, поет:

- Джийвз, защо се е разврещяла така котката на Радеви? 
- В момента хваща СПИН, сър.

Ето и интерпретацията на Не!Новините!

Котката на генерал Радева избяга, първата дама искала да я праща на лечение в Чечня

 

БЪЛГАРСКИЯТ БЯЛ ДОМ, БОЯНА - Котката на първата дама на България бе обявена за общонационално издирване преди минути, след като според данни на стопанката ѝ тя е избягала.
Според генерал Деси Радева домашният ѝ любимец Чарли е реагирал остро срещу идеята да бъде пратена за лечение на котешки лагер в Чечня и сърдито е напуснала дома им.
Както е известно, съпругата на президента Радев разказа публично, че се е наложило да изследва котката за котешки СПИН, което мигновено тя асоциира с хомосексуалността, като по този начин волно или не разкри сексуалната ориентация на четириногото.
Първата дама обяви, че щом не желае, няма да праща котката в Чечня и я увери публично, че е спряна подготовката на самолета "Спартан" да бъде боядисан с цветовете на дъгата специално за полета.
"Мац-мац-мац, извинявай, Чарли! Ела си! Изказах се срещу космополитността, защото знаеш, че полудявам понякога, когато се налага да ти чистя космите от пагоните си" - вървеше из махалата г-жа Радева, призовавайки котето ѝ да се върне.

Коментари

Емил Станоев's picture
Емил Станоев
Емил Станоев

"позорно неуважение" ?

Че изобща трябва ли някакво уважение към тая простотия наречана "ПРайд" ?? Това си е направо парад на простотата !
kate pate's picture
kate pate
colombo

Клуба,

А къде е постнатото от генерал-президентшата. Не я харесвам хич, но е либерастка подлост да пускате само коментарите върху коментара и.

Не четете достатъчно, coco lombo

https://clubz.bg/55002-pyrvata_dama_shto_ne_organizirame_prajd_na_heteroseksualnite_m
 's picture

Neandertalec

Президенстката котка

От воплите на генерал Деса целокупният български народ разбра, че президентската котка е пе.ерас и болна от СПИН! Голяма трагедия за страната!

Поздравления за г-жа Радева!

Въпреки нещастните вопли на либералстващата простотия, това не променя реалностите в природата и в нацията ни! Такъв е животът. Ако не ви харесва, отидете там, където ще се чувствате в свои води. Тук е така - българите сме по принцип традиционно консервативни и това ни е съхранило през хилядолетията. Либерализмът е към своя залез (и в Европа, и в САЩ) и тези, които не го осъзнават, ще го проумеят в даден момент. Поздравления за г-жа Радева! Язък за напъните на определени хора и среди да очернят Първата ни дама!
 's picture

Kruger

Така е

когато селяндури се оказват не на мястото си. Жалко за страната ни.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.